LAGUNA 2018

LJUBLJANA, 17.6.2018, KOPALIŠČE LAGUNA

Drage inštruktorice, dragi inštruktorji, dragi vadeči v fitnes centrih širom Slovenije in tudi vsi “firbci”, ki vas preprosto zanima, kaj se zanimivega dogaja “na sceni”,

PRIHAJA LAGUNA 2018!

KAJ JE LAGUNA 2018?

Laguna 2018 – LES MILLS FUN IN THE SUN je smeh, je druženje, zabava, sproščenost in energija. Je priložnost, ko dan preživimo s prijatelji, družino. Je tudi trening, kopanje, sončenje,

predvsem pa je dogodek, ki poveže vse Les Mills freake, vse inštruktorje in vadeče v fitnes centrih, vse ljubitelje skupinskih treningov, v energijsko bombo, ki trese Ljubljano!

Hkrati je to tudi nadaljevalno izobraževanje za vse slovenske Les Mills inštruktorje in inštruktorice, možnost spoznavanja novih ljudi, sklepanja novih prijateljstev, širjenje znanja in deljenje izkušenj.

In naše drugo letošnje nadaljevalno izobraževanje (QW 2/2018) je zapakirano tudi v poseben paket – FUN IN THE SUN – ki predstavlja rdečo nit celotnega dogodka.

KDAJ?

V nedeljo, 17. junija 2018.

KJE?

Na kopališču Laguna v Ljubljani.

ZA KOGA?

Za VSE Les Mills freake – inštruktorje, vadeče, vašo družino, prijatelje, znance. Ja, tudi ZATE, ki še nikoli nisi slišal/a ali videl/a ničesar v povezavi z Les Mills-om pa te zanima, za kaj gre. 🙂

PRIJAVA IN REGISTRACIJA

Prijava

Prijave na treninge so OBVEZNE za VSE udeležence dogodka, prijave na delavnice pa so obvezne za vse Les Mills inštruktorje. Število mest na Bodystep-u in Bodypump-u je omejeno na 70, vsak udeleženec pa lahko potrebno opremo za omenjena treninga prevzame na Les Mills info točki s predložitvijo osebnega dokumenta.

Registracija

Po prijavi bo vsak udeleženec na elektronski naslov prejel KUPON ZA OBISKOVALCE, s katerim lahko na dan dogodka opravi registracijo. Vsak udeleženec, vključno z družinskimi člani, mora ob plačilu vstopnine na blagajni kopališča Laguna NUJNO predložiti natisnjen kupon. Na natisnjen in izpolnjen kupon vsak udeleženec, ob plačilu vstopnine na blagajni kopališča Laguna, prejme ŽIG, ki služi kot potrdilo o plačilu. Žogosan kupon nato obiskovalec preda na Les Mills info točki. Na podlagi žigosanega kupona vsak obiskovalec prejme zapestnico, ki mu omogoča brezplačen, neomejen dostop do vseh vsebin dogodka ter sodelovanje v vseh nagradnih igrah.

CENA

Za udeležbo na dogodku je potrebno plačati le vstopnino na kopališče Laguna, ki znaša 16 Eur in jo vsak obiskovalec poravna na blagajni kopališča Laguna. Ob plačilu vstopnine na blagajni prejme žig na KUPON, ki ga nato preda na Les Mills info točki. Na podlagi žigosanega kupona vsak obiskovalec prejme zapestnico, ki mu omogoča brezplačen, neomejen dostop do vseh dejavnosti na dogodku.

Seveda so na zabavo vabljeni tudi vsi vaši družinski člani. Za njih bomo poskrbeli z zabavo v in ob bazenu, z igrami in sladkimi presenečenji.

ALI POTEBUJEM KUPON SAMO LAZ ALI TUDI MOJI DRUŽINSKI ČLANI?

Natisnjen in izpolnjen kupon potrebujejo VSI obiskovalci dogodka Les Mills Fun in the Sun –

Laguna 2018, torej:

• vsi Les Mills inštruktorji,

• vsi, ki boste na dogodku trenirali in niste Les Mills inštruktorji,

• vsi prijavljeni družinski člani, ki na dogodku ne boste trenirali in boste spremljali inštruktorja ali aktivnega udeleženca.

LES MILLS FUN IN THE SUN NAGRADNA ŽREBANJA

Vsi kuponi, ki jih bomo prejeli na Les Mills info točki, bodo tekom celotnega dogodka vključeni v nagradana žrebanja, ki bodo potekala na koncu vsakega treninga, za nagrade pa bo poskrbel Planetfit.si!

ČE NAM VREME NE BO NAKLONJENO…

Sonce in prijetne poletne temperature smo sicer že naročili in prav vsi stiskamo pesti, da ne zataji dostava le-teh. V primeru slabega vremena dogodek NE BO IZPELJAN, vse inštruktorske vsebine (treningi in inštruktorske delavnice) pa bodo po enakem urniku zvedene v Optimum fitnes centru v Grosuplju.

Dokončna odločitev bo znana v petek, 15. junija.